torsdag 29 maj 2014

Växel fem är i på bygget!

Helt plötsligt känns det som att det går undan på bygget och att det kan bli både regniga kvällar i biblioteket, härliga middagar i matsalen och maten kan tillagas i köket! Hoppfull är veckans ord! Igår gjorde farsan trappan till matsalen som betsades av plankpojken under kvällen!


Måste skryta lite om hur jäkla bra jag är! För nu tar det inte emot att betsa längre, börjar få kläm på det på allvar! Trots detta  har jag en känsla av att betsen aldrig kommer att bli en lika god vän som latexfogen här på bygget! Plankpojken har fixat i trädgården :0) En höjning av mattan fixas i hörnet, där det snart ska tokblomstra :0) Vet inte om rätt sätt är att bygga höjningen av skräp, rötter, kvistar och grenar från tomten. Provar och ser, tänker att det genom årens lopp förmultnar till naturlig kompost och blir till jord. Och så blir jag av med skräpet som bonus... gröna fingrar eller inte...blommorna jag fick av farbror och hans fru har börjat växa! Har ingen aning om vad det är dock...men ser bra ut :0))


Uutta potkua taas raksalla ja nyt tuntuu että mennään eteenpäin ja lujaa!! Faija kehitteli eilen ruokasaliin rappusen ja lautapoika värjäsi sen illalla. Päivä vietettiin puutarhassa. Saunan nurkkaan olen vienyt roskia, juuria ja oksia ja tarkoitus on rakentaa tähän korotettu kukkapeti. En tiedä onnistuuko, mutta yritetään! Viime vuoden kukkaset jotka sain sedältä on lähtenyt alkuun! Kyllä lautapoika joskus vielä saa vihreätkin sormet!! Mitä kukkaset on...ei mitään hajua, mutta hyvältä näyttää :0))




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar