tisdag 27 maj 2014

Göra det där som borde vara gjort...

Matsalen börjar snart bli klar. Lite ditten och datten kvar som plankpojken bara har skjutit på till kommande dag, vecka, månad...försöker ta tag i det så att jag inte behöver följa upp listan med ÅR! Eftersom större delen av taken är byggda  för att prydas av lister, får man gå tillbaka o fixa det som listerna skulle dölja :0) 


Tyvärr har plankpojken redan för månader sedan gjort det roliga momentet, smeta på latexfog. Tuben fick ligga kvar i handväskan denna gång och det vara bara att sätta igång och slipa! Självklart har farsan gjort ett speciellt verktyg för detta moment och den har legat väl synlig...länge! Sedan blev det återigen dags att tejpa och täcka bjälkarna och sätta igång med målningen...treskiften fortsätter för plankpojken!


Om det är tråkigt göra idag så var det desto roligare igår. Plankpojken gick loss med latexen i biblioteket och målade väggen bakom lönnfacket. På vägen ut passade jag på att betsa trappan. Detta var uppdragen medans farsan har semestrat...och det var dags nu för imorgon är han tillbaka och då är det slut på soffhänget :0)


Faijan loman aikana lautapojalla oli kaksi hommaa, maalata pala seinää kirjahyllyn takaa ja petsata rappu! Eilen oli korkea aika tähän kun faija saapuu lomalta huomenna! Tämä ilta onkin sitten vietetty ruokasalin viimistelyllä. Hommia mitä on siirretty viikkoja. Palkkien sivut on santapaperoitu ja katonrajat on maalattu! Paikat on korjattu mitkä faija on suunnitellut piilottaa listoilla :0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar