tisdag 20 maj 2014

Plankpojken är tillbaka!

Kängorna hängdes upp på ryggsäcken så fort målsnöret kapades i söndags! Nu hänger de på en krok på altanen och där får de hänga kvar ett tag framöver :o) Det får vara slut på semestern för plankpojken under överskådlig framtid...farsan har nämligen erkänt att även han mestadels semestrat då plankpojken var borta...

 
Båda borde med andra ord ha massor av energi för bygget, men det är nog lite si och så med den saken. Farsan kör halvdagar och plankpojken orkar inte göra ett handtag under kvällarna...Kan inte påstå att vandringen slitit på plankpojken, det som blev slitsamt var nog snarare festen efter ankomsten till Stortorget...Inleddes med skumpa vid slottet med de bästa vännerna som kommit för att ta emot plankpojken! Det är en vän som tagit bilderna på firandet, plankpojken hade fullt upp med att modella och se sliten ut ;o) Efter skumpan blev det en trevlig pubrunda som blev alldeles för sen! 36 mil klarade sig plankpojken utan ett skavsår, en pubrunda resulterade i både skavsår och en blå fot...en del straffar Gud på en gång, brukar man säga...Japp nästa gång stannar plankpojken hemma från puben ;o)


 
Helt sysslolös har farsan inte varit, utan har börjat bygga in bokhyllorna i biblioteket! Snyggt blir det och när farsan byggt klart är det dags för plankpojken att återinföra kvällsskiftet och börja betsa :o)

 
Lautapoika on lomilta takaisin ja voisi kuvitella että olisi täynnä energiaa..Ehkä ei, loma oli sen verran raskas. Ei itse patikointi vain juhlat maalintulon jälkeen. Tuntuu siltä että lautapoika alkaa olla aivan liian vanha juhlimaan aamu kuuteen :o) Faija on kuulemma myös käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja on lomaillut kun lautapoika oli poissa. Kirjahyllyä on alkanut rakentamaan, paljon muuta raksalla ei olekaan pariin viikkoon tapahtunut :o)


 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar