torsdag 22 maj 2014

Tuff dag för alla utom chefen!

Ingen rolig dag på bygget idag, tur att den blev mycket kort för plankpojken...Det är rena semestern att åka till jobbet på dagarna! Bakläxa blev det idag när plankpojken kom hem! Lite slarv här och där var det i bokhyllorna som betsades gångna natten! Farsan var inte sen att raljera, tydligen kan det bli slarv efter lite helgdagar... Farsan är väl inte fel ute, nog har plankpojken haft semester, varit på fest och återhämtat sig ett par dagar efter festen :o) Det var bara att bita i det sura äpplet (igen) och betsa om och bara göra det lite bättre denna kväll!


Inte en superrolig dag för farsan heller! Förutom att han fick tillfälle att knäppa plankpojken på näsan då :o) Borde ha gått ganska snabbt i morse...men vete fasiken! För resten av dagen har gått åt att läsa instruktionerna till hur man sätter fast ett myggnät på ytterdörren! Det fanns dock en utmaning i detta, instruktionerna var nämligen på tyska! Han kan nämligen bara Öl på tyska och det betyder inte samma sak på tyska som på svenska! Beställ en öl i tyskland och du blir väl insmord på insidan ;o) Vi kan säga att tyskans ord Öl inte kom till användning när myggnätet skulle upp ;o)
 

Den enda som chillar på detta bygge är chefen! Han är så bra på det så han skulle behöva en egen sida på nätet! Har redan förstått att han har en alldeles egen fanclub där ute i cyberrymden! Passande då datorn fick agera huvudkudde denna kväll och plankpojkens handduk som snuttefilt :o)
 

Niinkuin kuvista näkyy kahdella kolmesta on ollut rankka päivä raksalla ja voin ilmoittaa että pomo ei ole yksi niistä :o) Lautapoika on saanut korjailla eilisiä virheitä ja niinkuin faija sanoisi: "Pyhäpäivien jälkeen voi olla raskasta olla tarkkasilmäinen" ;o) Faija on viettänyt tämän päivän lukemalla ohjeita miten hyttysverkko saataisiin kiinni ulkooveen. Ongelma oli että ohjeet oli saksaksi, mikä ei ole faijan paras kieli ;o) Osaa yhden sanan saksaksi, ÖL, mikä tarkoittaa ruotsiksi olutta ja saksaksi öljyä. Ei ollut apuna hyttysverkon asetuksessa :o)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar