onsdag 24 december 2014

Trötta julhälsningar från chefen!

Då har tomten varit på plats och paketen har delats ut! Ett par dygns matlagning är bakom oss, plankpojken och chefen tänker leva på rester resten av året :0)


Chefen är lite sliten efter att ha fått passa potatislåda i ett dygn...aldrig mer...men det är ett löfte som kommer vara glömt om 362 dagar...gamla och lite glömska som vi båda är ;0)


Återstår en slurk glögg och sedan kallar sängen för denna gång. En brasa och Patrick Modianos bok "De dunkla butikernas gata" får vagga oss till sömns inatt! Och japp, det är fortfarande ett bygge här i huset :0)

Trots att jag sedan länge bestämde mig för att skippa julpyntandet för i år så har det blivit lite ändå. Hämtade faktiskt in en gran från tomten som jag pyntat med mina Happy Lights. Enkelt och vackert :0) En gyllene medelväg detta år. Fortsatt goda julhelger till er alla. Plankpojken och chefen ska hämta sig i några dygn innan bygget drar igång igen :0))


Ruuat on syöty ja paketit avattu. Pomo on aika väsynyt tämän päivän touhuihin ja miettii kovin jos jaksaisi siirtyä sohvalta makuuhuoneeseen. Jouluterveiset kaikille, nyt lähtee lautapooika ja pomo muutaman päivän unille, ennenkun raksalla jatketaan taas :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar