torsdag 4 december 2014

Kryddar maten med nya salt-och pepparkvarnen :0)

En lång och stressig dag på jobbet betyder att man kan välja att åka 9 mil och handla indiskt take away...eller så äter man vad man har i kylskåpet...denna gång blev det lite torsdagslyx i form av machesallad, serranoskinka, hyvlad ost, olivolja och självklart då salt och peppar! Funkar även som en schysst förrätt till en middagsbjudning! 


Inte visste jag att jag var pryltokig...kanske lite! Men måste säga att salt-och pepparkvarnen från Russell Hobbs, som kusinen köpte åt mig i 40-årspresent är fantastisk!   Med motor och med belysning...kan man begära mer :0)


 Från och med nu kommer maten att kryddas lite extra på denna herrgård! Och japp, det var samma kusin som köpte dessa som gav mig 5 liter olivolja... Gissa vad väskan hem från Teneriffa vägde :0)) Tur att man hade bärhjälp med sig på resan!



Kun on ollut pitkän päivän töissä, ei kauheasti huvita hengailla hellalla. Sitä syödään mitä jääkaapista löydetään! Tänäkin torstaina illalliseen saatin vähän arkiluksusta! Vihreetä salattia, serranokinkkua, höylättyä juustoa, oliiviöljyä ja ilman muuta suolaa ja pippuria uusista myllyistä! Suola- ja pippurimylly on rakas lahja serkkulikalta! Moottori ja valo löytyy Russell Hobbsin suola- ja pippurimyllystä ja paljon muuta tämän kartanon illalliset ei kaipaakaan :0) 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar