lördag 20 december 2014

Trappbygget fortsätter

Farsan fortsätter att slita med trappan medans plankpojken har varit och julhandlat...åt farsan...det kallas effektiv fördelning av arbetsuppgifter. Alla gör det dom är bra på, farsan snickrar och plankpojken shoppar med farsans plånbok :o))


Även denna gång säger jag det själv, det en jäkla snygg trappa som är på gång! Det är nåt visst med en egenbyggd trätrappa i huset! Till trappan använder vi oss av överblivna bitar av trägolven som lagts lite här och var i huset!


Ett tag blev jag lite orolig måste jag ändå säga! Eftersom farsan är polare med allt och alla, värnar för alla kryp och flygande fän...hade det inte förvånat plankpojken om han lämnat en stig till herr och fru mus! Plankpojken oroade sig i onödan, hålet tillhörde konstruktionen och som ni kan se på bilden ovan så finns inte genvägen till köket kvar :o)
 

Farsan och chefen återhämtade sig med lite fika innan det var dags för kvällsskiftet på bygget...har man lovat att trappan ska vara klar till jul så har man ;o) 
 

Eftersom dagens arbetsfördelning varit mer än bra och plankpojkens dagsverke redan har avverkats, är det inte mer än rätt att en av tre gör nåt av lördagkvällen! Tog en timmerman i handen och lunkade ned till en varm och skön sauna! För er som inte vågat prova denna hallonsmakande belgiska öl...gör det! Åtminstone om ni annars brukar dricka cider :o))
 

Päivän hommat onkin jakautunut aivan mukavasti! Faija tekee rappua ja lautapoika on päässyt ostelemaan faijan lompakolla joululahjoja :o) Lautapojan työpäivä olikin sitten pikkasen lyhkäsempi joten ehti jopa saunaan timpuri kourassa! Belgialainen vatun makuinen olut joka kyllä makeudesta menee enemmän siiderinä!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar