lördag 11 juli 2015

River altan med inspiration från Karate Kid!


Innertaket i arbetsrummet blev bara nästan klart, men eftersom regnet gav oss en dags uppehåll flyttade vi bygget utomhus! Känns som att det kan komma ett par regndagar till denna sommar, så innertaket hinner nog bli klart ändå :0) Känns prioriterat att bygga utomhus när det går!


Årets plan är att riva ut gamla altanen, bygga nytt burspråk med altan och sätta på ett icke läckande plåttak...finns att göra med andra ord! För att vi ska komma nån vart, tog chefen plats på första parkett för att följa eländet ;0) Ganska snabbt förstod chefen att han hade behövt en hjälm i sin solsäng och valde att lägga sig under syrenbusken istället..


Måste vara ett av det roligaste som finns på ett bygge, att få riva ut det gamla innan man får bygga nytt! 


Gå loss med Hagalundsnyckeln där det behövs...och bara få sparka ut en vägg, när man känner för det ;0) För så ruttet var det! 

 
Chefen var en aningen förfärad över plankpojkens aggressivitet, farsan drog som ett skott när plankpojken lekte Karate Kid och plankpojken...har nog haft  sin livs roligaste dag! 


Dagen avslutades med att välkomna hem sommargrannarna...och det bästa av allt, får fortsätta sparka ut väggar i morgon ;0)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar