onsdag 29 juli 2015

Borta bra men hemma bäst!


 
Då har plankpojken varit på semester igen och denna gången var det den årliga resan till Ungern. Skönt häng med ett fantastiskt gäng, några dagar i Hungaroring för att kolla på F1 och sedan en korttids i Budapest på vägen hem. Mycket bättre än såhär kan inte en långhelg bli :o)


Hemmavid har farsan fått hålla ställningarna! I första ögonblicket kan man tänka att det inte hänt så mycket. Plankpojken kom från en campingsemester hem till en annan camping. 


Sommargästerna som följde med från huvudstaden var dock nöjda över att det fanns en veranda och att det fanns ett tak över verandan...nuförtiden verkar inte ens 08:rna ha några krav på boendestandard ;0) 


Verandaarbetet har dock kommit igång och bjälkarna under golvet har kommit på plats. 


Inte vilka bjälkar som helst, runt 10 tums bjälkar från egen skog. Är en gammal rotvälta sedan flera år tillbaka som farsan varit så finurlig att ta tillvara! Dels har den givit plankpojken lite stress i skogen och plankpojken har sparat minst halva resan till kommande semestern :0) Farsan har dessutom fått leka och ha kul i skogen ett par dar när plankpojken inte var bredvid och beklagade sig över att klockan och dagarna går...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar