tisdag 14 juli 2015

Queen Bee var lite småirriterad ;0)

Det obefintliga byggsuget har inte kommit tillbaka idag :0( Nu har nog plankpojken hamnat i en eländig svacka, som varken Ernst eller ruttna väggar, färdiga att sparkas in, kan råda bot på! Då är det illa :o) 


Tur att farsan kom med lite energi till rivandet...back to basic och fram med sågen. Det visade sig att plankpojken var en riktig talang på att såga av bjälkar och som omväxling var det riktigt roligt ;0)


Svettigt var det och det blev inte bättre av att ha ett gäng ilskna getingar surrandes runt huvudet. Drottningen var kvar i resterna av boet och var inte ett dugg sugen på att sätta igång med nybygge...när taket försvann helt och boet med det, hamnade nog Queen Bee lite i samma läge som plankpojken...bara att spotta i nävarna och komma i gång med byggandet ;0)


Med såg och Hagalundsnyckeln fick vi bort resten, iväg med det som inte kunde återanvändas och imorgon börjar vi bygga ny framsida! En eländig dag blev till en ganska bra dag! Passade på att avsluta dagen med att sätta mig på ett gäng brännässlor...voi, voi..
  






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar