söndag 30 november 2014

Chefen skickar en hälsning


Chefen hälsar att det inte är någon vanlig dag idag! Det är nämligen kattens dag enligt svenska kalendern. Är något besviken över att dagen inte uppmärksammats mer på bygget samt att Jennie Strömstedt kallat katter för korkade hela morgonen på TV. För det krävs nämligen en hel del för att chefa över farsan och plankpojken! 


Att plankpojken väljer att jobba en dag som denna är väl överkomligt, då det dessutom handlar om att städa efter farsan är bara ett plus! Men att farsan väljer att vara hundvakt är inte lika lätt att smälta, men blir nog en lång vecka, bara tyska kanaler på TV:n :0) En del straffar Gud på en gång...och bara så ni vet, nästa gång någon från detta bygge ska på semester, då jäklar är jag redo att följa med!


Tänään ei olekaan mikään tavallinen päivä, ruotsalaisen kalenterin mukaan on kissojen päivä. Pikkasen harmittaa että sitä ei huomata paremmin tällä raksalla, faija on lomilla ja lautapoika painelee hommia. Yksi asia on varma, seuraavan kerran kun joku lähtee lomalle, varma on että pomo on valmiina lähtemään mukaan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar