torsdag 27 november 2014

Inte så tokigt att fylla 40!

Att fylla fyrtio har varit en omtumlande period för plankpojken. Planen var att låta den passera lite obemärkt i goda vänners sällskap.


Dagen kom och gick på Teneriffa och det var allt annat än en liten och tråkig tillställning! Plankpojken kom upp till den visa åldern då man inte längre leker kurragömma med karlarna på krogen. Anledningen är att det inte är en jäkel som letar efter en kärring över 40 :0) Efter festligheterna fanns det några dagar kvar för skönt häng i solen och hittade härlig inspiration till huset! En härlig trappa som fick mig att ta ett beslut om att farsan kommer att ha en hel del mönsteranpassning att vänja sig vid, både i badrummet och tvättstugan. Och tavlan med texten "Relax and take it easy, the universe doesn't even know you exist", är som gjord för plankpojken. Det var inte aktuellt att öka på övervikten i bagaget...får istället tillverka en egen tavla :0)


Sista dagen tillbringades i Medano, en fantastiskt fiske- och surfarby i sydöstra Teneriffa. El Medano har en tre km lång naturlig strand och här har många av lokalbefolkningen sina sommarhus. Plankpojken skulle nog kunna tänka sig en liten skrivarlya i denna by :0)


Kurragömma på krogen eller inte, tycker inte att det är någon större skillnad på 40 + eller -. En hel hög med presenter fick jag och bara väntar på att få komma på plats! Vid hemkomst väntade ytterligare ett paket på köksbordet och det var från världens bästa grannar! I paketet fanns Kay Bojesens träfigur "Sångfågel Ernst". Perfekt i mitt hus med perfekt färgsättning, grannarna kan dom! Måste ju säga att det är lite roligt att just fågeln Ernst flög in i mitt bo :0)) Fågelrädd som jag är och ja, Ernst, honom är nog farsan mest rädd för :0)


Lautapoika on aivan turhaan panikoinut näistä synttäreistä. Juhlat tuli ja meni ja 40 + ei tunnu yhtään sen kummallisemmalta kuin 40 -. Ainoa on että enää ei parene leikkiä piilosta poikien kanssa baarissa. Kuka nyt viitsisi etsiä akkoja yli 40... Hyvässä seurassa kaikki on mahdollista ja ei tämmöisiä leikkejä enää mietitä! Lahjoja on tullut sen verran että kaikkia ei viitsi ottaa esiin niin kauan kun sisällä viellä sahaillaan. El Medano, joka on ihana kalastajakylä ja surffareitten paratiisi tarjoaa 3 km luonnollista rantaa. Kannattaa käydä jos on Teneriffalla. Siellä roikkui seinällä lautapojan tulevan elämän viisaukset... Saan alkaa omaa taulua kehittelemään, kassi kun jo painoi liikaa...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar