söndag 2 november 2014

Novemberdopp i tjärnen!

Känns som galenskap, men plankpojken har avslutat veckan med ett dopp i tjärnen! Efter ett par frostiga nätter har hösten kommit tillbaka.



Lite kallt var det och Sälenturisterna fick i blixtens hastighet se en vit rumpa springa över vägen och in i Saunan :o) Ingen som rattade av vägen, så plankpojken gjorde nog inget oförglömligt intryck, likt Anna Nicole Smith i HM:s underklädeskampanj på 90-talet...


Vet inte om man ska vara glad eller orolig för att vädret är så milt. Detta har dock resulterat i att vi har fått tänka om på bygget. Under hösten kommer vi att riva och lägga nytt golv i gamla sovrummet. Hade det varit kallare så hade det fått vänta till våren! Golvet ska nämligen rivas ut hela vägen ned till sandgrunden...så nu håller vi alla tummar vi har för fortsatt milt väder i ett par veckor! Plankpojken har ju liksom blivit bortskämd med att ha det varmt och skönt nu :o). Farsan har fixat en sågbänk på altanen och nu går vi all-in för att få klart i gamla sovrummet! Tjoho!
 

Muutaman kylmän yön jälkeen on ilmat taas lämpenyt. Niin mukava päivä on ollut että lautapoika kävi saunan jälkeen järvessä! Lämpöiset ilmat on pistänyt raksasuunitelmat uusiksi ja nyt edetään repimällä lattia pois vanhasta makuuhuoneesta. Koska pihahommat ja ulkoseinän teko kesti odotettua kauemmin, lautapoika ajatteli että makuuhuoneen valmistuminen jäisi kevääseen. Että nyt ollaan saatu uutta puhtia ja nyt painetaan raksalla pelkkänä bonuksena!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar