måndag 3 november 2014

Det ena ger det andra...

Då var tanken att det ska börja rivas i gamla sovrummet. För att det ska hända behöver rummet tömmas konstaterar chefen under sin dagliga översyn...farsan och plankpojken har haft rummet som målarverkstad och snickerirum sista två åren...


På detta bygge har vi lite erfarenhet av att göra saker två gånger...för att slippa trilla i fällan då vi bara flyttar grejer från ett ställe till ett annat, ska panelen upp i väggen i trapphuset, innan sovrumsgolvet rivs. 


Det har byggts lönnfack och radiohyllor i matsalen och biblioteket. Trapphuset behöver en måttanpassad hylla till en staty plankpojken har. Statyn är finska konstnären Saija Harjus tidigare verk. Om jag inte minns fel så var det ett av hennes examinationsjobb. Hursom, med rätt belysning kommer statyn att bli så fantastisk i trapphuset att plankpojken troligtvis hade en föraning om framtiden då jag investerade mina surt förvärvade kronor i en staty i ungdomen :0))


Ketjureaktioita raksalla, makuuhuoneeseen olisi tarkoitus tehdä lattia. Pomo toki tuumaili kierroksellansa että pari päivää menee pelkkään tyhjentämiseen :0) Suunitelmista toimeen ja jotta vältettäisiin siirtämästä kamaa paikasta toiseen, pistetään jo sahatut panelit ensimmäiseksi paikoillensa ja hyllystä aloitetaan. Sinne on tarkoitus sovittaa Saija Harjun patsas joka on jo vuosia ollut lautapojan hoivassa :0)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar