onsdag 12 november 2014

Julbordstider för chefen!

Trapphuset har blivit klädd i den panel som stod och skräpade i sovrummet. Är inte klart, men vi tar det lite eftersom. Farsan har gjort ett fantastiskt jobb med inbyggda hyllan som är specialbyggd för en kär ägodel! Hyllan kommer att få belysning vilket vi förberett för. Där belysningen kommer har vi lämnat några panelbitar lösa...denna låda kanske faktiskt bara byggs en gång :0)


Då var det äntligen dags att gå från nybyggnation till ombyggnation :0) Första rummet vi ska ta tag i är gamla sovrummet. Som jag redan nämnt så kommer vi att börja med att byta ut golvet. Detta för att vädret fortfarande lämpar sig för det! Och chefen, han är mer än nöjd! Uppbrutet golv blir till en motorväg för mössen, så chefen smygstartar med julborden i år :0)) Farsan tyckte om mattan under laminatgolvet...misstänker att han såg en genväg i golvbytet :0) Men vore lite kul om plankpojken beslutade sig för att måla blivande trägolvet himmelsblått...


Vihdoinkin ollaan siirtymässä raksan uudelta puolelta vanhalle puolelle. Faija on tehnyt valmiiksi hyllyn tulevaan rappuun ja nyt on tarkoitus aloittaa vaihtaa vanhaan makuuhuoneeseen lattia :o) Pomo on tästä hyvin tyytyväinen. Ei tarvitse öisin lähteä latoon metsästelemään, kun sisälle tulee seisova pöytä :o)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar