fredag 7 november 2014

Rena rama presentregnet!

Då har plankpojken fått finbesök på bygget! Självaste platschefen har anlänt från huvudstaden med en massa godsaker! För ska vi vara riktigt ärliga, såhär fint vin har aldrig funnits på detta bygge! Vinet kommer avnjutas till en riktigt god köttbit, då bygget är helt klart!


Vinet är från Yarra Valley i Australien och vingården blev Sommeliers Australia Victorian Winery of the Year 2012. 

"Saqi, bring me wine and nothing else;Bring the wine that makes men free.A wind is stirring in the sky, you said.Until it comes, my love, pour wine for me."
RUMI


Självklart ska byggchefen smörjas med ett glas finskumpa, allrahelst då plankpojken och farsan inte jobbat på ackord senaste månaderna :0) Egentligen dricks en flaska skumpa endast då ett rum är klart! Eftersom en regel inte funkar utan undantag och det vore ett brott att bara avnjuta en flaska skumpa vart 4:e år, så korkade vi flaskan och konstaterade att det var Kippis!

 Det märks att något är i görningen, den där dagen då plankpojken i ett huj blir tio år äldre närmar sig! Ytterligare en present trillade in och måste säga att kamraterna i huvudstaden har stenkoll på vad plankpojken mår gott av här i Dalaskogarna! Till en spansk kaffe ska plankpojken i helgen sticka sig ett par riktigt härliga raggsockor :0) Inte bara dumt att fylla jämnt! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar