onsdag 17 september 2014

Farsan kallar till möte

Mycket riktigt, det blev en hel del klurande för farsan med vindsfönsteret. Inte för att han har klagat...plankpojken har listat ut detta ändå eftersom farsan snyggt passerat fönstret på undersidan och lämnat överdelen till en annan dag :0)


Plankpojken har av någon märklig anledning åkt på ett ryggskott! Så gå och stå är begränsat, ligga likaså! Plankpojken är med andra ord på topp! Lite behandlingar har gjort att jag inte konstant ser toklidande ut...farsan har dock visat medlidande och har förstått att målaren behöver lite kvällsledigt! Farsan har även målat under dagpassen...Trots lite ledigt från bygget, flyter vardagsstressen på som vanligt...så nog är det liiite synd om plankpojken :0)
 



När det är synd om plankpojken behövs något uppmuntrande! Godsaker är alltid trevligt, men försöker undvika dom...troligtvis som en orsak av ständigt pågående 40-årskrisen :0) Istället blev det något helt annat! En liten visdomsbok...till mig och chefen....tänkte att även chefen haft ett par tuffa dagar med pappamånader och fackliga förhandlingar!


Inte för att de bekommit chefen nämnvärt...men boken är slående på chefen...Gårdagens citat lyder: "Hundar är för det mesta ärliga och kan till och med visa skuld. Katter ljuger hämningslöst". Dagens citat: " Du och din katt kommer överens på ett utmärkt sätt så länge du följer kattens regler". Måste säga att denna bok är som skriven för chefen, även om han ogärna blir instoppad i "katt-facket" :o)
 

Faija pyysi raksalla palaveria ja tarkoituksena oli keskustella ikkunan ympärystä...vaikka jos totta puhutaan niin ikkunan voi vain tehdä yhdellä tavalla, ainakin lautapojan mielestä...Faija mieliisti löytäisi toisen tavan sahata ikkunan ympärystä, mutta huonolta näyttää :0) Lautapoika tietää tasan mistä kiikastaa, pelkkä ikkunan teippaaminen kävi hermoille!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar