lördag 13 september 2014

Farsan beviljas pappamånad...

Som plankpojken redan räknat ut så damp farsan ned lagom till lunch. Ingen tokig lunch, köttsoppa serverades, som drängen fixat ihop inför helgen! Grabbarna var snabbt förlåtna för den sena ankomsten till jobbet och lunchölen, den var plankpojkens...farsan och drängen höll sig till vatten och saft ;o)


De brädor som hade målats av plankpojken kvällen innan kom upp med bravur, gott samarbete och lite jäklar anamma :o) Farsan var riktigt nöjd över hjälpen och det faktum att han och fackliga ombudet fått in en ansökan om en pappamånad. Efter ett par öl kvällen innan tyckte farsan att det var hans rättighet...pappamånaderna fanns inte då plankpojken var liten och inspirerad av stundande valet kändes det så rätt att lägga in en ansökan...


Nu är ju sällan saker och ting som de borde vara på detta bygge...när farsan ville åka hem undrade plankpojken lite fint om farsan inte borde umgås lite och ta till vara den pappamånad han beviljats...konflikträdda chefen insåg direkt var detta skulle hamna och drog sig undan för en tupplur! Farsan åkte hem till fackliga ombudet för en ny överläggning och plankpojken passade på att bjuda grannarna på en drink i biblioteket :o)


 Pappamånader kommer vi nog diskutera vidare...ska vi vara ärliga så är nog plankpojken rätt nöjd över de pappaår som jag redan fått och som kommer i framtiden...kvällsskiften behåller jag mer än gärna för mig själv ;o)
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar