lördag 7 juni 2014

Tänk om man mindes vad man har :0)

Skulle säga att det är lite intressant att börja packa upp ett halvt liv som legat i lådor senaste fem åren. Inser att det var lite väl pessimistiskt, ett kvarts liv slår vi väl till med :0) 


Igår var en produktiv dag, biblioteket blev klart och inatt har plankpojken flyttat in lite grejer! Mattan är på plats och fåtöljerna har äntligen fått komma hem igen :0) Har börjat packa upp prylar som finns överallt, är lite julafton för varje ny låda som öppnas. Tänk vad mycket grejer man samlat på sig, som man inte riktigt har koll på att man äger och har :0)


Farsan har kämpat på i köket och gjort både vägg och satt skåp på plats!


Dagen kommer att fortsätta i ungefär samma takt! Plankpojken inreder och får kanske börja måla ikväll :0) Farsan han får fortsätta med köket! Det går så fort nu att plankpojken börjar tappa kontrollen! Snart får jag dricka tre flaskor skumpa...börjar bli tufft att komma i kapp med firandet...får nog ta en semestervecka för uppgiften :0) Ska vi vara ärliga så är det ett ganska trevligt problem på bygget...för en gångs skull ;0)


Raksalla mennään hurjaa vauhtia. Kirjasto on valmis ja faija on siirtynyt keittiöhommiin. Lautapoika on alkanut sisutamaan ja purkaa laatikoita jotka on ollut pakattuna noin viitisen vuotta! On kuin jouluaatto, kun ei ole mitään hajua mitä laatikoista löytyy ;0) Tänään jatketaan honmia samalla tahdilla!! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar