söndag 8 juni 2014

Klantigt plankpojken

Det var första tanken när plankpojken vaknade i morse och kom på att väggen i köket naturligtvis borde ha målats två gånger...det blev morgonmålning för plankpojkens del och farsan fick byns bästa ursäkt till att inte montera skåp idag!

 
Det gick inte och det var dessutom plankpojkens fel!!! Det som gjordes istället  på bygget var att vi planerade och markerade el till köket. Farsan gör som alltid, tar alltid det som finns närmast och i hans fall är det alltid kaffekoppen!!
 
 
Plankpojken känner att såhär veckans sista dag är det inte mer än rätt att man hinner hänga lite i hängmattan...farsan tog chansen direkt och gick ut för att lattja med traktorn :0) Jord kördes till plankpojkens kommande odlingar!



 
Lite sliten efter alla invigningar i helgen gjordes inga större insatser på bygget idag! På kvällen fortsatte plankpojken att fixa med detaljerna i biblioteket och i matsalen.
 
 
Bokstöd lades in i bokhyllan. Alla hem i Dalaskogarna behöver en älg och plankpojken behöver definitivt en Buddha som välsignar hemmet ;o)
 

Dalahästarna kommer att pryda hemmet lite här och där :o) Denna har plankpojken fått efter sin tionde cykling runt Siljan- och Orsansjön. Blir både snygg occh praktisk som bokstöd i bokhyllan!
 
 
Gardiner kom på plats och en gästsäng kommer åtminstone för tillfället ta plats i ett hörn i biblioteket! Var den i slutändan kommer att hamna har plankpojken ingen riktig koll på. Självklart behöver alla bibliotek en jordglob :o)


Lautapoika on jatkanut kirjaston sisustamista viikonloppuna ja faija otti heti mahdollisuuden ja meni pihalle leikkimään traktorin kanssa. Suuniteltiin myös sähköjä keittiöön ja faija merkkasi paikat ensimmäisellä tavaralla mikä osui käteen. Faijan tuntien se on jostain syystä aina kahvikuppi ;o)
 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar