lördag 14 juni 2014

Farsan beställde första ölen och biblioteket är invigt!

Ett bibliotek med skönt häng kräver definitivt en bar. Till sköna knastret av gamla vinylskivorna är det inte dumt att ta sig ett glas och blicka ut över sommarängen :0)


Det mesta börjar komma på plats! Inte mycket mer som kan klämmas in i rummet om man ska kunna ta sig in och ut på lite vingliga ben ;0)


Baren är beställd från Tyskland och är i Vintagestil. Baren går i läder och mässing, som byggd för detta bibliotek :0) Mycket imponerad över tyskarnas sätt att packa ned baren! Kom med 2000 skruvar, men varje del var nedpackad i den ordning som den skulle monteras! Lätt som en plätt för plankpojken, eller så börjar man bara få rutin på att bygga lego :0)


Ovanför baren har jag hängt upp en bild på min enda sanna tonårskärlek. Tavlan är en kär  konfirmationspresent från min kusin :0) Några utav plankpojkens käraste minnen finns inom dessa ramar...nostalgi!
 

Bakom baren finns det gott om plats för både glas och dryck. Vinet får man hämta i matsalen ur den fina vinställningen som farsan byggt :0)


Denna bar invigdes lite annorlunda än resten av rummen! Det var inte av plankpojken och inte med skumpa! Självklart var det farsan som skulle inviga baren. Var faktiskt hans idé från början att ha en bar, plankpojken hade tänkt sig en stor och ståtlig arbetsplats ;0) Bästa kompisen hade han med sig också och det blev en mycket trevlig kväll! Kul att få visa upp vad vi åstadkommit här på bygget. Städat blev det och sista beställningen kom tidigt! Med tanke på byggschemat kommer det en tidig arbetsdag imorgon också...trots att det var barinvigning ikväll!!

 
Baari on avattu ja ilman muuta sai faija tämän kunnian. Muut huoneet onkin lautapoika avannut samppanjan kanssa. Kirjaston ja baarin sai faija parhaan kaverinsa kanssa skoolata sisään, ilman muuta oluella :o) Kirjasto alkaakin sitten olla valmiiksi sisustettu, paljon muuta ei voi huoneeseen sovittaa jotta täällä on mahdollisuus horjuakin vähän :o) Taulu baarin takaa on rakas rippilahja serkkupojalta. Monta ihanaa muistoa mahtuu näiden raamien sisään!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar