lördag 29 mars 2014

Terapiarbete på glesbygdsgymmet

Då var det lördag och vilken fantastisk vårmorgon. Ett par timmars terapiarbete har plankpojken hunnit med, innan det var dags att bänka sig framför årets andra F1-kval. Det är dessa morgnar som påminner plankpojken om att det var ett bra beslut att lämna förorten och betongen :0)


Det hände grejer på bygget igår, trots att det gått i farsans takt ;0) Ska vi vara helt ärliga så hade nog ingen gjort det snabbare, för det var lite av ett pussel som farsan fick lägga igår. Plankpojken är enormt förtjust i material som behöver mönsterpassas till farsans stora förtjusning...kanske behöver farsan ett pussel på 5000 bitar i julklapp, får lite gratisträning till bygget ;0) 


Farsan blev på mycket bättre humör när plankpojken kom hem från jobbet. "Löning" på fredag blev det igår, så plankpojken hinner troligtvis se hela kvalet nu på morgonen innan farsan dyker upp! Med en såhär fin lördag blir det en utmaning att få farsan att stanna inomhus och fortsätta med matsalen! Yttersta raden med stenar sitter fortfarande inte fast och det finns ju en avväxling som behöver byggas ;0)


 Eilen sai faija kivet paikoillensa ja oli kuulemma kova homma. Ulommainen rivi ei ole vielä kiinni, mutta iltapäivä oli mennyt "palapelin" teossa. Palkkaperjantaikin oli joten lautapoika ehtii varmaan näkemään Formuloitten aika-ajot ennenkun faija ilmestyy tänään :o) Aamun lautapoika on ollut puuterapiassa ja nauttinut ihanasta kevätauringosta :o)
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar