torsdag 20 mars 2014

Lyckodag idag

Då är vintern här igen. Snön har fallit senaste dygnet och det känns som Mars-månad i Dalaskogarna igen. Plankpojken började dagen med en mils promenad/löprunda. Spikskorna hade varit ett taktiskt val i morse, men plankpojken tar sällan den mest uppenbara vägen... Lite småblånader blev resultatet, men vem bryr sig en dag som denna? Det är den internationella dagen för lycka idag, 16.57 svensk tid var det vårdagjämning och självklart firas persiska nyåret in denna dag :0) Bara några av många anledningar till att vara lite extra lycklig idag!


En god vän har haft änglarna med sig på vägarna och plankpojken har äntligen dunkat in en uppsats om ångest. En till uppsats släpar som ska in om sömn och smärta och den kommer att gå som tåget...har inte sovit inatt utan har pluggat och lite skön träningsvärk får stå för smärtan. Behöver knappt plugga, kan skriva om erfarenheterna mina ;0) Ytterligare en anledning till att vara lite extra lycklig en dag som denna är nog att vinskåpet är färdigbyggt! Detaljerna och lite handtag av en elektriker behövs, sedan är det dags för skumpa! Idag ska det dock firas med ett glas rött och ett stort och lyckligt leende :0) För seriöst förra helgen var lösningen att klämma in en extra dag i veckan, en till dag mellan lördag och söndag hade inte gjort skada en vecka som denna!


Lautapojan päivä alkoi 10 km lenkillä. Teki hyvää kun on yön valvonut ja kirjoittanut tenttiä :o) Tentti on sisällä, viinikaappi on rakennettu ja paljon muuta on tapahtunut jotta tänään kannattaa hymyillä pikkuriikkisen lisää. Ystävällä oli teitten päällä enkelit mukana, 16.57 ruotsin aikaa oli kevätpäivän tasaus ja tänään on kansainvälinen onnellisuuden päivä ja kermana kakun päällä persialaset juhlistavat tänään uuden vuoden alkua. Kaikkia näitä päivän iloja juhlitaan tänään lasilla viiniä ja sitten nopeasti maate ja nukkumaan :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar