måndag 14 juli 2014

Farsan värnar om vännerna!

Farsan har vänner bakom varje husknut här på bygget! En del av dem är riktigt roliga, andra är det inte!  Bland veden idag hittade plankpojken ett getingbo och det var inte litet! Det fanns en massa ilskna beskyddare i boet så plankpojken tog frivilligt ett steg tillbaka! Tänkte dock om man kommer levande ur detta kanske det är dags att starta upp en biodling :0)


Bad farsan att lösa uppgiften med getingarna, indirekt är det faktiskt hans fel eller förtjänst till att getingarna kidnappat vinterns ved! Hans lösning var att täcka över veden igen, framåt vintern kommer boet tömmas av sig själv :0) Plankpojken är inte helt säker på hur man ska förhålla sig, får nog bli ett snack med farsans fackliga ombud...borde nästan resultera en lönesänkning i det obefintliga lönekuvertet ;0)


I väntan på regn så att handtagen i köksluckorna kan monteras fortskrider arbetet utomhus. Under veckan hoppas vi att hela baksidan är klar :0)


Ystävät vain lisääntyvät. Ampiaiset on rakentanut pesän tulevan talven puitten sekaan. Pysyäkseni hengissä jätin ampiaiset rauhaan! Sadepäiviä odotellessa jatkuu hommat ulkona. Tällä viikolla on tarkoitus saada takaseinä valmiiksi :0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar