torsdag 10 juli 2014

Chefen är tillbaka

 Chefen är tillbaka från semestern! Även om första dagen började med återhämtning efter några tuffa nätter i ladan :o) Oroväckande information om hur bygget har funkat senaste veckorna kom till chefens kännedom och han var snart på fötterna. Farsans "fackliga ombud" (bästa kompis) har fixat lediga helger för farsan och plankpojken! Har dessutom haft mage att klaga på lönen! Den levereras tydligen i lagom mängd, bara lite för sällan :o) Vikarierande chefen "Pippi" har inte synts till på några dagar, plankpojken är lite orolig för att chefen inte har använt sig av helt schyssta medel för att avsätta "Pippi"...farsan tror att "Pippi" farit iväg till varmare beddgrader inför vintern ;o) För en gångs skull hoppas plankpojken att farsan har rätt...igen ;o)
 
 
Idag var dagen då farsan skulle spika upp bra mer panel än vad dagens slutresultatet blev! Det visade sig att panelen ovan och under fönstret varken var sågad eller målad! Farsan sågade till det som saknades och drog på ledighet...även om plankpojkens kalender säger torsdag ;o)

 
Efter att ha målat och målat och målat lite till i eftermiddags- och kvällssolen måste jag säga att det inte gör så mycket att farsan inte dyker upp med soluppgången imorgon!



Solen var inget bekymmer utan har haft gott sällskap på bygget ikväll! Ett anfall av bromsliknande varelser som har haft siktet på att bita och tugga på plankpojken. Dessvärre har utgången varit att bromsen tog hem matchen och de vann dessvärre med mer än 7-1! Chefen hörde kvidandet och kom snabbt till undsättning, med begränsad framgång! Allt målades dock och nu väntar panelen bara på att komma på plats. I väntan på det så förblir huset troligtvis i tyska färgerna till på söndag då det vankas VM-final mot Argentina :o)
 
 
Raksalla on saatu panelia seinään, mutta ajatellen sunnuntain suurta MM-finaalia meinattiin faijan kanssa säilyttää saksan värit maanantaihin :o) Faija lähti lomille ja lautapoika on maalannut seinän loppupanelit valmiiksi. Pomo on palannut duuniin, vaikka aamu oli vähän tahmea!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar