torsdag 17 juli 2014

Ernst går i plankpojkens fotspår :o)

Farsan är tillbaka efter ett par dagars förkylning och har fortsatt med att riva på baksidan. Planen var att baksidan skulle vara klar denna vecka, vi får helt enkelt se hur det går! En arbetsdag kvar och det går nog inte att få farsan att jobba extra i helgen. När plankpojken ringde hem under dagen satt han och fikade med sitt fackliga ombud och chefen...låter inte lovande för plankpojken!
 

Som sagt plankpojken har varit på andra nöjen och har idag knallat i skogsfinnarnas fotspår i Säfsen :o) Ett eget inlägg om detta kommer snart! Fick lite panik när jag såg vad Ernst pysslar med på TV 4...Är ju inte betrodd att titta på programmet av farsan ;o) Han tycker att plankpojken får så mycket konstiga idéer...så jag zappade förbi bara och konstaterade att om plankpojken idag har gått i skogsfinnarnas fotspår så går Ernst definitivt i plankpojkens fotspår!
 

Medans farsan har varit på semester och legat i sjuksängen har plankpojken jobbat på att restaurera ett skåp! Den har fått ny färg och börjar bli klar förutom knoppar och dörrarna som fortfarande är under arbete...
 
 
Farsan hjälpte till att såga ur de gamla spegeldörrarna så att plankpojken kan slipa, måla och sätta in hönsnät! Hur tokigt blev detta då, plankpojken som inte ens får titta på Ernst och så pysslar han med samma saker, på TV och allt!
 

Plankpojken är dock ganska lugn med att farsan minns att det var ca 14 dagar sedan han sågade till dörrarna...om även han nu råkat zappa förbi Ernst och sett vad som är på gång i hans sommarhusprojekt :o)


 
Det blev inte mindre panik när Ernst tog fram rabarberna...det var av rabarber som plankpojken gjorde saft och kräm... tack och lov igår. Hoppas bara att farsan smakat av rabarberkrämen idag ;o)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar