onsdag 2 juli 2014

Bygget har flyttat ut

Då har solen kommit tillbaka till Dalaskogarna och det har blivit dags att flytta bygget utomhus! Farsan har under dagen tagit bort gamla plattor och vi har planerat fönster till det som kommer att bli gästrum!


Plankpojken har hållit sig undan dammet och sparat en hög med brädor till morgondagen. Det blir att återgå till grunderna och dra ur spik! 


Mellan planteringar av en fantastiskt fin ros som är en present av kusiner och moster blev det lite häng i hängmattan också! Alla kan ju inte slita och släpa på bygget! Vikarierande chefen "Pippi" pockade på uppmärksamhet, men var inte lika sugen på att plåtas som byggets semestrande chef!


Aurinko on palannut Taalainmaalle ja raksalla ollaan siirrytty ulkohommiin. Vanhasta osasta on faija ottanut pois laattoja ja lautapoika pääsee taas huomenna vetelemään nauloja vanhoista lankuista :0) Ikkunan paikka on suuniteltu tulevaan vierashuoneeseen. Lautapoika on myös kerinnyt ottamaan vähän aurinkoa ja istuttamaan uuden ruusun :0) Ruusu on lahja serkuilta ja tädiltä!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar