torsdag 11 juni 2015

Slut på festligheterna

Då har chefen bjudit till 110-årskalas med förhoppning om att farsan och plankpojken skulle få ny fart på byggandet, det gick sådär...Kalasförberedelserna tog en vecka, kalaset tog två dagar och återhämtningen från kalaset tog två veckor :0)


Roligt var det dock att bjuda alla härliga vänner som på olika sätt konstant berikar vår byggvardag och vissa av dem har varit med och jobbat på huset :0) Kallskuret till förrätt, karelsk stek till varmrätt och Tiramisu och 7 sorters småkakor till kaffet. En lyckad sammankomst med andra ord :0) Plankpojken fick en massa härliga växter till tomten, växthuset och huset och farsan, plankpojken och huset fick en alldeles egen öl dagen till ära. Enligt farsan var det den bästa presenten någonsin :0))


Så lyckad att plankpojken har chillat och varit till Värmland på minisemester. Fantastiskt vackert och en fantastisk solnedgång vaggade oss till söms om natta. 


I veckan var det dock dags med ett handtag på bygget. Plankpojken tänkte att chefen aldrig kommer att vara lika generös med festligheter om ingenting händer :0)) Skjutdörren som varit beställd sedan länge har kommit och nu är förberedelserna klara för att bygga in den i väggen! Blir nog det sista vi gör inomhus på ett tag, vädret börjar vända så det är dags att göra klar utsidan!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar