torsdag 9 oktober 2014

Plankpojkens att-göra-lista

I veckan har farsan hunnit bli klar med kortsidan! Till och med luftvärmepumpen har kommit på plats, vilket betyder att plankpojken kan sova utan mössa och vantar i vinter :0) Det enda som farsan har kvar att göra i höst är att flytta satelliten från garaget till huvudbyggnaden och i vår sätter vi in badrumsfönstret! Huset börjar komma i ett sådant skick, att man knappt kommer ihåg hur det såg ut från början!


Plankpojken däremot har en lång lista göromål inför helgen! Det värsta är att det är smågrejer som borde vara klart sedan länge och ogjort bara står i vägen! Vi funderade med farsan vad plankpojken faktiskt gjort i höst. Vi kom inte på något annat än vilat! Hur illa är inte det :o(


Skåpet till matsalen har stått i månader utan sina dörrar. Det där skåpet med hönsnät som började målas innan Ernst gjorde likadana i årets sommarhus :o) Bänken har målats om och ska få nytt överdrag. Planen har varit klar sedan midsommar och bänken har redan sin givna plats i sovrummet!


Farsan har slitit på i sådan fart att plankpojken inte har hunnit med att dra spik ur gamla panelen. Bör göras snabbt då gamla panelen kommer att användas som tändved till vinterns uppvärmning av huset! Tomten ska göras vinterklar och det ska städas upp framför kortsidan! Även det hamnar på plankpojkens att-göra-lista! Listan är så lång att chefen inte ens orkar titta på eländet...o plankpojken chillar. Helgens schema består av Formel 1 på TV, träning och kortare vandring och så kanske man hinner kratta lite löv...om solen skiner ;o)

 
Seinä on valmis, ei puutu muuta kuin sateliitti, jotta näkisi telkkua taas :o) Faija on painanut hommia ja keskenään mietittiin mitäs lautapoika on kerinnyt tekemään tänä syksynä. Ei mitään mieleenpantavaa todettiin yhteen ääneen. Lautapoika on kyllä alkanut montaa hommaa, mutta kaikki on jäänyt vähän kesken. jos tänä viikonloppuna koittaisi saada niistä jotain valmiiksi!
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar