torsdag 16 oktober 2014

Farsan får specialuppdrag!

Vintern är på väg och varje år har vi samma bekymmer, det är svårt att öppna garagedörrarna när snön väl kommit! Innan farsan drog på ett par dagars ledighet passade han på att ägna en hel dag åt att skrapa bort lite jord framför garagedörrarna! Blev lite putt när plankpojken inte såg vad farsan hade uträttat på bygget under en dag...bestämde sig för att ett par dagars byggledighet var på sin plats :o)

 
Så medans farsan har njutit av ett par dagars ledighet har plankpojken dragit ut spik i massor! En syssla som givit synligt resultat. Nästan all panel är rensad efter ett par dagars slit! Farsan skådade arbetet och konstaterade skrattande att lite är kvar!


 Vi var ense om att byggmöte behövs och denna ska ägnas år samarbetsövningar! Farsan ska först få utföra ett sista specialuppdrag utomhus! I morse när plankpojken åkte till jobbet så var det vårkänslor i holken. Fågelungar hade konsert och plankpojken blev bra nyfiken på vad det är för en fågel som häckar i oktober. Farsans uppdrag imorgon blir att häcka framför holken och se vad det är som flyger in och matar sina ungar!



Farsan var nöjd över sitt nya uppdrag, trots att han redan var ganska säker på att det skulle vara en näbbgädda i holken :o) Förhoppningsvis kan morgondagen ge oss svaret på om det blir en fågel eller fisk :o))



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar