lördag 12 oktober 2013

Farsan vägrar genvägar

Plankpojken har landat i eländet igen och är redo för akt två i detta byggcirkus. Ikväll vankas det 50-årsfest och byggkaoset gjorde sig påmint. Garderoben är fortfarande nedpackad i flyttlådor, frissan kunde man besöka oftare än vartannat år och naglarna....dom talar vi inte ens om. Trots detta har dagen på bygget varit mycket bra, vi har samarbetat bra med farsan och han har också konstaterat att plankpojken har varit på lite bättre humör! Går tydligen att förbättra ytterligare ;o)


Idag har vi gjort lister till garderoben. Farsan har sågat till listerna och plankpojken har slipat! Chefen han har hållit sig undan idag :o)


Vi kan lugnt säga att här hade nog plankpojken föredragit en genväg...hade nog åkt till byns järnhandel och köpt färdiga lister...farsan bara ruskade på huvudet. När plankpojken informerade om att i nuläget skulle till och med färdigmålade lister kunna vara ett alternativ, ja då var goda stämningen borta från bygget igen :o) Ska man göra det så ska man göra det ordentligt!


Plankpojken tänkte att det är lika bra att jobba inomhus ett tag och hann med att riva lite kök. Har skruvat loss gamla gångjärnen, då jag tänker att de gott och väl kan återanvändas efter lite kärlek och omsorg!


Farsan tog fram en låda där plankpojken kunde lägga allt. Vis från tidigare erfarenhet, lade jag varje del som hade mer än en skruv i en egen påse. Det känns som att vi har klurat och letat tillräckligt efter prylar på detta bygge ;o)


Dagen har varit bra med andra ord. Farsan var så himla gullig att han riggade upp en målarplats i garaget. Listerna ska målas också och gärna igår! Tydligen är belysningen mycket bra, så det funkar att köra ett nattskift idag också, efter festen....

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar