lördag 10 oktober 2015

Byggledigt funkar bara för plankpojken!


För ett par veckor sedan tog vi ett gemensamt beslut med farsan om att ta några månaders uppehåll på bygget! Börjar bli lite stressad över byggkaoset...Intressant att det händer mer än någonsin på bygget under byggpausen!


För ska vi vara riktigt ärliga, så är farsan inte jätteduktig på att vara ledig ;o) Lite sådär att plankpojken får hålla koll på tokigheterna...farsan har börjat såga till mina fina brädor med vankant till ett tillfälligt vinterskydd! Plankpojken hann dock hem för att rädda det mesta av finvirket, för som vanligt har plankpojken en plan för även dessa brädor! 


Mer imponerad blev plankpojken över att farsan grävt ned sladdarna till brunnen! Äntligen...Lite som att Nobelpriset i litteratur år 2015 tilldelas den vitryska författaren Svetlana Aleksijevitj. Är en bokälskare, noll koll på Svetlana, men ska definitivt dyka ned i hennes litteratur i höst...nedbäddad i soffan under byggpausen...blir nog överraskad, lika överraskad och glad som jag blev åt att sladdarna försvann under jord efter att ha hängt i luften i fem år...


Och medans farsan sliter på, passar jag på att njuta av lite blommor och höstmys...mitt i byggkaoset :o)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar