måndag 9 mars 2015

Tokigt av plankpojken

Då har finfina kaffemaskinen och kombinerade ugnen och mikron kommit på plats! Spännande var det ett tag, då skåpen är anpassade till helt andra vitvaror. Under bygget har jag fler än en gång insett att det här med standardmått inte existerar längre...slutresultatet kommer när luckorna är på plats. Dröjer ett tag innan de levereras...


Läser det mesta och har faktiskt aldrig lyssnat på en ljudbok. Önskar hett att instruktionsböckerna skulle läsas in av någon tokrolig prick...för de är rena döden att ta sig igenom. Gjorde ett tappert försök utan, men kom inte längre än att det verkade extremt korkat att ha en inbyggd kaffemaskin som är inbyggd och toppmatad! Farsan ryckte in och var mycket nöjd över att få visa att kaffemaskinen gick att dra ut ur skåpet...plankpojken kände sig mer än lite småkorkad, men unnar farsan att få briljera vart sjunde år :0))


Kahvikone ja uuni on paikoillansa ja nyt vain odotellaan että luukut tulisi kotiin! Lautapoika ihmetteli ja mutisi että onpas kummallista kun kaappiin rakennettu kahvikone täytetään ylhäältä. Faija sai taas fiksuna näyttää että kahvikoneen saa täyttäessä vedettyä seinästä ulos. Tämän fadääsin jälkeen lautapoika tuumaili että tarttis varmaan vilkaista käyttöohjeita ;0)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar