fredag 20 mars 2015

Förvaring under trappan

 
Vädret i Dalaskogarna har jagat in farsan till bygget. Skogen och avverkningen får vänta och plankpojken myser i hemlighet :o) Ibland spelar Gud och plankpojken på samma planhalva ;o) Som ni vet, så räknas alla millimeter på detta bygge! Självklart ska det bli förvaring under trappan. Sedan tidigare har vi byggt in en låda (till vänster på bilden) och nu bygger vi en garderob.


Vi tar självklart tillvara en gammal dörr från huset. Diskussioner om dörren ska målas har uppstått, plankpojken har lite kvar på pluskontot efter alla fadäser med trappan...så vi landade i att dörren ska putsas helt ren.

 
Farsan skulle leta rätt på verktyg för jobbet och så blev det som det blev igen...inga verktyg hittades men jäklar...det finns inget som inte en riktig finne klarar med en kniv ;o) Farsan hade gått in för jobbet och putsat i stort sett hela karmen...plankpojken fick dock prova på lite...tröskeln vart kvar som fredagsmys :o)

 
Chefen vet precis hur plankpojken ska motiveras till att jobba under fredagsmyset...ett glas rött och vi är på gång!

Och efter ett glas vin kunde plankpojken och chefen konstatera att farsan får bakläxa. Självklart behöver garderoben snyggas till på insidan ;o) Så det finns lite och göra imorgon också...
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar