måndag 18 november 2013

Bubbel på kylning

I väntan på att någon ska titta in på bygget och ta tag i byggandet semestrar både farsan och plankpojken...Farsan tar semester från bygget för att jobba. Plankpojken smiter hemifrån och bygget för att vara ledig och ha det gott :o) Denna gång bar det iväg till huvudstaden för att träffa goda vänner och gå på konsert. Melissa Horn på Circus stod på agendan och jäklar vad bra det var! Texterna går rakt in i hjärtat och fick plankpojken att reflektera en del på det som är viktigt här i livet :o) Ska inte säga så mycket mer om det, men ett smakprov av Melissa Horn ska ni få!

http://www.youtube.com/watch?v=JKDoFUJVe2I

Vet inte om det bara var konserten som fick plankpojken att reflektera över ett och annat. Kan även handla om att ytterligare ett år har gått och imorgon ska man le och vara glad åt att man åldras igen!! Vännerna i storstaden hade köpt en flaska bubbel som plankpojken får avnjuta då första rummet är klart! Och om ni undrar, så är det plankpojken på bilden till höger. 9 månader gammal och redan då fotogenique och bestämd på hur saker och ting skulle vara :o)



Nu är det så att bubbel finns det gott om i avvaktan på att rummen ska bli klara...plankpojken har ju nån gång sagt att det blir en flaska bubbel varje gång ett rum blir klart! Nu får farsan och plankpojken sätta fart, det finns snart inte plats för mer bubbel i kylskåpet ;o) O tycker ni att det ekar tomt i kylskåpet så beror det på att kosten är något ensidig för tillfället. Köket är som bekant fortfarande uppgrävt!


Trots ledighet för både farsan och plankpojken så har det hänt lite på bygget! Elen är dragen till sovrummet och trappan. Så helt hopplöst är det inte ;o) Plankpojken är hemskt nöjd över belysningen som jag hittade till förråden. 40 kronor fick jag hosta upp, ett klipp tyckte till och med farsan!!


Raksalla lomaillaan, faija on ottanut lomaa ja mennyt töihin, lautapoika lähti konserttiin :o) Lautapoikaa odottaa taas vuoden vanhentuminen ja likat oli ostanut kuplivaa lahjaksi. Ainoa mutta on että sen saa juoda kun ensimmäinen huone on valmis! Tämä on ollut jo lautapojan mielessä joten kolme pulloa odottaa korkkaamista.. On jo niin paljon pulloja kylmässä että kohta on saatava huone valmiiksi jotta jääkaappiin mahtuisi muutakin! Vaikka kaikki on lomalla niin raksalla tapahtuu! Sähkömies on käynyt ja saanut vedettyä sähköt makuuhuoneeseen ja rappuun...Lautapoika on hyvin tyytyväinen komeroitten valaisimiin. Just sellaiset löyty kun on unissa nähnyt ;o) eikä maksanut kun 40 kruunua kappale. Tämän raksan edullisimmat ostokset!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar