torsdag 18 oktober 2012

Farsan sliter på egen hand



Nu har vi börjat gå skift på bygget, plankpojken bygger på halvtid och farsan har sin heltid och täcker upp för min halvtid :o) Förra veckan har arbetet med kommande sovrum och garderob inletts på övervåningen.


Farsan har börjat med stommen till väggen mellan sovrum och trappa ned till bottenvåningen. Plankpojken har inte varit önskvärd annat än till att langa hammaren som glömts på fel våning, eller annat material som ska bäras upp till bygget. Men ska vi vara riktigt ärliga så är det väl det som är plankpojkens arbetsuppgifter. Gick så bra ett tag så plankpojken fick nog lite storhetsvansinne!


Noggrant arbete och stommen har sakta men säkert växt fram. Väggen har krävt ett par dagars tankearbete då farsan mest skrotade runt på bygget och såg viktig ut :o)

Viime viikolla faija alkoi tekemään seinän runkoa tulevan makuuhuoneen ja vanhan vintin väliin. Lankkupojan tehtäviin on kuulunut kuljettaa vasaraa oikeaan kerrokseen. Työ on edistynyt ilman suurempaa stressiä kun pari päivää on jopa suunniteltu miten seinä tehtäisiin :o)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar