onsdag 13 juni 2012

Mycket snack och lite verkstad...


...blev resultatet av att ha kallat in förstärkning från storstaden. Det blev inte alltför mycket synliga resultat på bygget av oss brudar, däremot har vi planerat mycket och väl inför framtiden. Tänker att man tar ett förslag i taget för farsan, så kommande önskemål inte ger han ytterligare grå hårstrån. Under en av promenaderna inspekterade vi närmaste grannens sjövilla. Båda tyckte att det såg stabilt ut, undrar om man inte ska traska ned till sjön och tigga om ett handtag kommande helg :o)



Har skrivit om min designade skog tidigare i bloggen och farsan har tagit fasta på mitt gnäll självmant. I helgen gav han sig ut till skogs för att rensa bland riset. Vet inte om det var ett taktiskt drag att smita från bygget. Eller så ledsnade han på helgens dubbla arbetsledning och kände ett behov av miljöombyte.


Farsan passade på att påpeka mitt brinnande behov av en skyddshjälm med dubbla visir för skogsbruk, så denna inhandlades. Kan bli snygg till midsommarklänningen och stiletterna. Det är nog inte många dagar kvar tills jag får greppa motorsågen...man kan alltid hoppas eftersom jag nu är stolt ägare till både stövlar och hjälm! Tur att man varit på IKEA genom åren, för hjälmen kom i 1000 bitar, känns tryggt och stabilt.



Lite mer än bara planering hann vi tjejer med. Växthuset stylades in i det sista och nu är det kritiskt läge för potatisen. Hoppas fortfarande på egen potatis till midsommarsillen!

Apu pääkupunkista ei tuottanut näkyvää tulosta muuta kuin että kasvishuone pistettiin kuntoon viimisen päältä. Lähin naapuri on tehnyt hyvää työtä rakentaessa mökin järvenrantaan. Tarvii varmaan käydä apua hakemassa tulevaksi viikonlopuksi. Faija pisti mut taas tuhlaamaan rahaa "kunnon" metsäkypärään. Kohta on varmaan munkin näpeissä moottorisaha kun nyt omistan kunnon saappaat ja kypärän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar