måndag 21 december 2015

Julgransjakt :o)

Idag var det dags att ge sig ut på julgransjakt! Självklart blev det en gran från björkdungen eftersom de ändå ska tas bort.


 Hade så gärna tatt toppen på detta praktexempel, men eftersom fogsvans var enda sågen som kunde hittas på detta bygge...fick det bli en något mindre variant! 


 Struntade i alla regler om att granen långsamt ska vänja sig i värmen, stå i vatten på altanen osv. Upp med den bara, fasiken är ju midsommarväder ute...det får bära eller brista! Har jag inga barr kvar på julafton får jag väl gå ut och hämta en ny ;o)


 Granen dekorerades eftersom det ska lagas mat kommande två dagar! Då vi bygger hus i jimmy choo och det är byggledigt, får stövlarna hänga i granen i julhelgen ;o)


Ledigt och ledigt förresten...farsan är ledig, chefen har fullt upp med att lägga sista tassen på blomsterarrangemangen och fixa till kulorna i granen...Plankpojken har blivande biblioteksdörren under arbete. Färgen som flagnat och sitter löst ska försiktigt skrapas bort och dörren ska lackas, perfekt syssla medans skinkan står i ugnen :o)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar