söndag 27 april 2014

Blev soffan för plankpojken inatt

Medans farsan fortsatt med finliret i matsalen passade plankpojken på att njuta av solen! Farsans finlir har varit så fint, att plankpojken inte har något nytt att fotografera :o) Plankpojken hämtade en till kapad och grovklyvd björk från skogen. En björk som grannen varit behjälplig med att ta ned
innan han for tillbaka till vardagen. Detta betyder att det inte ryker om skorstenarna häromkring och plankpojken är solokvist igen...


Efter att ha hämtat björken i skogen, klyvt det som behövde klyvas lite mindre kan vi säga att plankpojken vet att hon lever. Om jag någonsin klagat på träningsvärk så visste jag nog inte vad det var ;o) Det blev soffan inatt för plankpojken...trapporna upp till övervåningen kändes övermäktiga och ska vi erkänna så sov jag innan jag hann bekymra mig om klättringen :o) Känner dock att jag inte behöver bekymra mig om att frysa i vinter och Saunan, den kan nog värmas både före och efter jobbet :o)


Plankpojken hann även med lite vila i solen :0) Man måste passa på att njuta av sommarvädret för elaka rykten påstår att det kan bli snö framåt Valborg! Oavsett hur det är så har plankpojken njutit av helgen i fulla drag! För redan 106 f. Kr - 43 f.Kr sade Cicero: "Den som äger en trädgård och en boksamling saknar intet." Så livet är ganska bra just nu och som bonus i plankpojkens liv, som Cicero måste saknat, är definitivt hängmattan :o) För er som undrar var Cicero författare, advokat och politiker men framförallt en framgångsrik talare och retoriker. Hans kanske mest kända citat lyder: "Kunskapens rötter är bittra men dess frukter ljuva."
 

Faija on jatkanut viimistelyjä ruokasalissa jotta lautapoika pääsisi vahamaan lattiaa :o) On ollut niin pikkutarkkaa hommaa, että lautapoika ei ihan osaa edes kertoa mitä ruokasalissa on tapahtunut :o) Lautapoika on jatkanut puuhommia ja kun tämä kuorma oli haettu metsästä ja pilkottu valmiiksi lautapoika oli aika veltto. Niin veltto että tämä yö nukuttiin sohvalla, ei jaksanut kiipeä makuuhuoneeseen toiseen kerrokseen :o) Vähän on päivän aikana keritty nauttia auringosta! Niinkuin Cicero 106 eaa. - 43 eaa sanoi: "Se jolla on puutarha ja kirjakokoelma ei kaipaa mitään." Lautapoika kun vielä heittää riippumaton kehiin, niin elämä on tällä hetkellä aika buenoa :o))

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar