söndag 1 december 2013

Lat söndag följs av effektiv måndag

Det som plankpojken inte gjorde igår fanns kvar till dagens att göra lista. Pling, sa drömmarna klockan 04.00, upp o hoppa o måla lister. Inte så konstigt i sig...plankpojken snarkade högt innan 21-filmen igår ;o) Som sagt, det mesta av listerna har kommit på plats i sovrummet, men en bit behövde slipas och målas om :o)

 
Farsan har som bekant varit på vift igen och jobbat ett par veckor på sitt gamla jobb. Inte nog med att han var otrogen med ett annat bygge, i fredags var han ledig för att åka på julbord med gamla jobbet. Dyrt och heligt skulle farsan dyka upp på bygget under lördagen...icke...och i söndags var det halvdag. Inte plankpojken emot, var skönt att göra det som man aldrig hinner annars...sova och sova en stund till :o) Bara farsan inte fick griller i huvudet och förväntar sig ett julbord på detta bygge...


Mitä lautapoika ei tehnyt sunnuntaina oli vastassa tänä aamuna. Ei muuta kuin ylös ja listojen maalaukseen tänä aamuna :o) Viimisiä paloja viedään ja sitten alkaa makuuhuone tulla siihen kondikseen että sinne pääsee muuttamaan :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar