söndag 29 december 2013

Försvunnen som en prutt i Sahara-öknen :o)

Trots fredagens invigning av sovrummet blev det några handtag på bygget igår. Den som inte var på festen, saknades även på bygget...farsan :0) Försvunnen, som en prutt i Sahara-öknen...Gjorde inte så mycket egentligen...plankpojken var inte upplagd för att ta order ;o) Sovrummet invigdes trots att en och annan list fortfarande saknas. Det kommer nämligen att dröja några månader, då listerna hänger ihop med vindsdörrarnasom saknas. Brädorna till vindsdörrarna är ute och grånar och ska sedan torka inomhus några veckor. Bara att gilla läget och naturen som har sin gilla gång :0) Det var ändå hög tid att korka första skumpan...så att det inte bara är en massa jobb med o bygga hus, lite roligt behövs också :0)


Som sagt, lite produktiva var vi och under dagen lyckades vi riva gamla väggen mellan blivande kök och matsal. Under kvällspasset fick vi dessutom ihop sopskåpet som innehåller ett par träbitar och 3000 skruv :0) Dagens köksinredning är gediget hantverk ;0) Det var huvudstadsbons tålamod som fick ihop skåpet, plankpojken gav upp vid första ögonkastet på innehållet i lådan. Smart drag att få ihop skåpet, hade tagit farsan en dags ojjande och läsande av instruktionerna och en till dags byggande...
 

Vaikaa perjantai-iltana juhlistettiin makuuhuoneen valmistumista löysi 2/3 osaa porukasta raksalle lauantaina. Faija joka ei ollut pippaloissa mukana, puuttui myös raksalta seuraavana päivänä. Hukkui, kuin pieru Saharaan :o) Me muut työmyyrät revittiin seinä keittiön ja ruokahuoneen välistä ja saatiin koottua tuleva roskakaappi. Kummallisia nämä nykyajan kaapit kun ne on rakennettu parista levystä jotka tarvitsee 3000 ruuvia pysyäkseen koossa :o)
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar