fredag 28 juli 2017

Bygget är igång igen!

Det har inte bara varit en lång semester på bygget även om det varit några månader av byggande efter hur lusten har infunnit sig. Efter sju års byggande kommer den inte varje dag!  Chefen har gjort sitt bästa för att få igång oss! 

 

Lite har  hunnit hända efter att vi gjorde den snygga innerväggen i vardagsrummet. Väggen har fått en snygg ohyvlad panel och resten av vardagsrummet har som omväxling till resten av huset tapetserats!

 

Vardagsrummet ligger i den delen av huset som redan fanns på plats. Lite högre i tak kräver allmogelister! Plankpojken gjorde ett önskemål, farsan letade och hittade en såg i en annan del av landet, hämtade och nu skruvas dom upp. Trots en lång tystnad om oss så är allt som vanligt...Plankpojken drömmer och farsan fixar :)

 

Det är en hel del som händer i vardagsrummet, gamla tegelmuren har sparats, ohyvlad panelvägg som är gråbetsad och mönstrad tapet. Detta resulterar i att det blir en utmaning att få till listerna. 


Det blev lister i skarvarna som målades med samma gråa färg som har använts till sovrumsgolvet. Tycker att den gifter sig fint med både panelväggen och tegelväggen! Ska väl erkänna att jag behövde göra en Ernst och känna in listen...och nu är jag nöjd med listen med skor på fötterna och utan :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar