måndag 30 januari 2017

Tokfin innervägg...

Då var det slut på julledighet och semester för denna gången. För en stund i alla fall, frågan är om man törs åka på nån mer semester. Hemma väntade en överraskning som heter duga! 

 

Farsan har kört freestyle på bygget. En av väggarna i vardagsrummet blir av panel och tre får tapet. Tapeten är inhandlad, instruktionerna för panelen var solklara (vi hade varit och tittat på dom ihop), så mycket kunde inte gå fel...

 

Men när två viljor ska samsas, en pratar och en bara låtsaslyssnar...jo då kan även den bästa kommunikatören misslyckas! Farsan tänkte att innerväggen behöver vara stabil eftersom plankpojken har en förkärlek till att smälla upp saker på väggarna...alldeles riktigt, bara det att innerväggen gjordes av brädor som legat ute i fyra år för att bli ramar till fotografier som plankpojken tagit på en av sina vandringar.. 

 

Två foton har redan fått egenhändigt tillverkade ramar (med hjälp av snickarkamraten på byn). Farsan har redan lagt ut nya plankor, så de fyra övriga foton får schyssta väderbitna ramar ca 2021 ;o) och den där panelen som ska smällas upp...den är en alldeles egen historia. För har man en snickare som vägrar sätta "allt möjligt skit på väggarna" som "inte ens duger till innervägg", då får man liksom bara hålla i båtmasten och hänga kvar i stormen..och så kan man gotta sig åt att man inte bara har byns snyggaste krypgrund, man har även länets snyggaste innervägg. Alltid nåt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar