lördag 3 december 2016

Chefen hotar med stämning!

 

Förra helgen och början på denna vecka gick åt att putsa upp krypgrunden, ta bort gamla isoleringen och isolera om. Slutet på veckan har farsan kämpat med att rikta golvet. Som bilderna visar så har det på vissa ställen varit 2.5 cm lutning på golvet.

 

Så om det var någon som tyckte att plankpojken och farsan lutade på 110-årskalaset så var det inte vi som var runda under fötterna...det var bara golvet som lutade ;o) Chefen har senaste året haft lite bekymmer med att bedöma avstånd och skyller detta på att ha fått knalla i uppförsbacke då man ska till matskålen. Då plankpojken skyllt på chefens ålder och hot om pensioneringen känner han sig kränkt och åldersdiskriminerad. Hotar med stämning om det inte börjar serveras färska räkor till middag och tydligen kan man framöver inte bli bannlyst från sängen om man har lite sågspån i svansen...

 

Farsan tog snabb reträtt från diskussionen som uppstått men konstaterade nöjt att halva golvet kommit på plats! Efter en 10 timmar lång arbetsdag och eftersom plankpojken försöker undvika att framstå som en nitisk träskalle lät vi bli att ta fram måttstocken! Morgondagens plan är att lägga klart golvet och det verkar inte bättre än att jultomten får kana ned genom skorstenen i år också :o)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar