onsdag 30 november 2016

Krypgrunden putsas upp!

 

Då har bygget framskridit igen och vi har kommit till vardagsrummet! Farsan har mestadels slitit på egen hand denna höst. Med inte alltid hjälpsamma tassar av en störig chef har farsan fått upp gipsskivor på väggarna. Plankpojkens insats hittills har varit att välja ut tapeter ;o)


 

Nu kör vi på som ett team igen och plankpojken har bokstavligen fått börja med att klättra på karriärstegen från grunden igen. Sågspån har fraktats bort och sandgrunden har städats upp från allt organiskt material som kan börja ruttna och i förlängningen börja lukta illa.

 

Måste säga att det blev bra och snyggt. Bland allt byggdamm är nog krypgrunden för tillfället mest välstädad i hela huset! 

 

Har i ett par år skrytit om att jag har byns snyggaste plåttak! Kommande år får jag skryta om att jag har byns snyggaste krypgrund :o)

 

Och farsan då, säger det alltför sällan, men vilken stjärna och kämpe han är! Lite isolering ska på plats runt kaminen, men planen är att jag i helgen ska kunna njuta av ett nytt trägolv i vardagsrummet! Chefen har inspekterat och är mycket nöjd med resultatet! Tydligen såpass nöjd att farsan gjort sig förtjänt av en julbonus i år! 

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar