fredag 8 mars 2013

Långsamma framsteg i sovrummet

Farsan sliter på medans plankpojken jonglerar med andra åtaganden. I nuläget är det inte mycket tid tillsammans på bygget. Farsan är nog lite nöjd över att slippa lärjungen och har äntligen fått sista lagret isolering på plats.


Sovrummet byggs med två vindar som vi isolerat för att hålla värme. Ytterväggen har 20 cm isolering, taket i vindsdelen har 25 cm isolering fram till väggen som kommer mellan vinden och sovrummet. I sovrummet har vi isolerat med 30 cm i den sneda delen av taket och med 35 cm isolering i den raka delen av taket. I sovrumsdelen kommer vi ha panel i taket och väggarna men har valt en USB-skiva i vindsdelen. Golvet har vi återvinnt och det kommer att slipas ned och målas för att komma i nyskick.


Faija on jatkanut hommia yläkerrassa ja lankkupoika on ollut raksahommista aivan pihalla viimiset viikot. Faija on saanut eristyksen valmiiksi ja on alkanut levyttämään komeroa. Kuulemma on hommat sujunut sopivaa tahtia kun ei lankkupoika ole pyörinyt jaloissa :o) Vanhaa puulattiaa on otettu uuteen käyttöön joka hiotaan ja maalataan uuteen kuntoon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar